Societat Limitada PDF

Viamistica.es Societat Limitada Image

Societat limitada és la dissecció d’una ciutat on les aliances i les traïcions no deixen de ser una estricta rutina. I si no, que l’hi diguin a Francesc Petit, secretari general d’un partit polític que sembla a punt d’aconseguir representació parlamentària després d’anys d’ostracisme, o a Juan Lloris, un destacat constructor que manté l’esperança d’aconseguir un lloc de prestigi tipus la presidència de la Cambra de Comerç, o a Júlia Aleixandre, subsecretària de presidència de la Generalitat i experta manipuladora de titelles humans, que influirà en l’estratègia d’escalada social que el seu antic company d’estudis ha dissenyat per al seu enemic més acèrrim. Tots els jocs d’aquests jugadors, entre molts altres, acaben conformant un retrat de la societat valenciana que ens descobreix un món sense escrúpols que engoleix sense pietat tots aquells que encara en tenen.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,39 MB
ISBN
9788496863743
AUTOR(A)
Ferran Torrent
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Societat Limitada.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Societat Limitada en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Societat Limitada en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Societat Limitada en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Sociedad Limitada: características y ventajas | Infoautónomos

'Mare i fill. Societat limitada' és una sèrie de 10 capítols que mostra la relació entre una mare vídua, senyora Mariona (Mary Santpere) i el seu fill solter, Francesc (Enric Majó).

Diferencias entre la Sociedad Limitada y la Sociedad Anónima

Model d'estatuts de societat limitada professional, (Llei 2/2007, de 15 de març, de societats professionals, modificada per Llei 25/2009 de 22 de desembre). Estatuts SL amb clàusules Tag Along i Drag Along. Formularios de Derecho de Sociedades ; Model d'estatuts de societat limitada amb clàusules Tag-Along i Drag-Along.

LIBROS RELACIONADOS