Societat Limitada PDF

Viamistica.es Societat Limitada Image

Societat limitada és la dissecció d’una ciutat on les aliances i les traïcions no deixen de ser una estricta rutina. I si no, que l’hi diguin a Francesc Petit, secretari general d’un partit polític que sembla a punt d’aconseguir representació parlamentària després d’anys d’ostracisme, o a Juan Lloris, un destacat constructor que manté l’esperança d’aconseguir un lloc de prestigi tipus la presidència de la Cambra de Comerç, o a Júlia Aleixandre, subsecretària de presidència de la Generalitat i experta manipuladora de titelles humans, que influirà en l’estratègia d’escalada social que el seu antic company d’estudis ha dissenyat per al seu enemic més acèrrim. Tots els jocs d’aquests jugadors, entre molts altres, acaben conformant un retrat de la societat valenciana que ens descobreix un món sense escrúpols que engoleix sense pietat tots aquells que encara en tenen.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,94 MB
ISBN
9788496863743
AUTOR(A)
Ferran Torrent
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Societat Limitada.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Societat Limitada en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Societat Limitada en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Societat Limitada en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Sociedad Limitada Características de la SL | cde

La Sociedad de Responsabilidad Limitada o Sociedad Limitada es una de las formas societarias a las que más se recurre en España. Sin embargo, en muchas ocasiones se desconoce todo lo que ello implica. Éstas son sus características, sus ventajas y sus inconvenientes.

Sociedad de responsabilidad limitada - Wikipedia, la ...

Este documento permite crear los Estatutos sociales o normas y reglas que regirán el día a día de la una sociedad de responsabilidad limitada. La Sociedad de Responsabilidad Limitada (SRL) o Sociedad Limitada (SL) es un tipo de sociedad mercantil y posee personalidad jurídica propia, en la cual la responsabilidad de los socios está limitada al capital aportado o capital social, y por lo ...

LIBROS RELACIONADOS