Societat Limitada PDF

Viamistica.es Societat Limitada Image

Societat limitada és la dissecció d’una ciutat on les aliances i les traïcions no deixen de ser una estricta rutina. I si no, que l’hi diguin a Francesc Petit, secretari general d’un partit polític que sembla a punt d’aconseguir representació parlamentària després d’anys d’ostracisme, o a Juan Lloris, un destacat constructor que manté l’esperança d’aconseguir un lloc de prestigi tipus la presidència de la Cambra de Comerç, o a Júlia Aleixandre, subsecretària de presidència de la Generalitat i experta manipuladora de titelles humans, que influirà en l’estratègia d’escalada social que el seu antic company d’estudis ha dissenyat per al seu enemic més acèrrim. Tots els jocs d’aquests jugadors, entre molts altres, acaben conformant un retrat de la societat valenciana que ens descobreix un món sense escrúpols que engoleix sense pietat tots aquells que encara en tenen.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,42 MB
ISBN
9788496863743
AUTOR(A)
Ferran Torrent
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Societat Limitada.pdf

Descubre el libro de Societat Limitada con viamistica.es. Lea el PDF de Societat Limitada en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Societat Limitada y otros libros de Ferran Torrent.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Mare i fill. Societat limitada - Capítol 10 - RTVE.es

A continuación y a modo de introducción al contenido más detallado que hemos desarrollado en otros artículos, os damos unas pinceladas de las principales características de la sociedad limitada.Si queréis profundizar en este tipo de sociedades os invitamos a ver todos los artículos relacionados pulsando el siguiente botón.

Encuentra aquí información de Societat Limitada; Ferran ...

Mare i fill, societat limitada, capítulo 10 online Mare i fill. Societat limitada - Capítol 10, - . Todos los capítulos online de Mare i fill, societat limitada en RTVE.es A la Carta

LIBROS RELACIONADOS