Wittgenstein: Integritat I Transcendencia PDF

Viamistica.es Wittgenstein: Integritat I Transcendencia Image

Després de segles d’una filosofia que es repeteix en raonaments complicats però que no avança, Bertrand Russell i Ludwig Wittgenstein van impulsar i popularitzar l’anomenat “tomb lingüístic” de la filosofia. Wittgenstein convençut, al principi, que la seva anàlisi del llenguatge era definitiva i que havia aclarit què es pot dir amb paraules i de què no es pot parlar sensatament, reconeix alhora que, havent respost a l’interrogant sobre els límits del llenguatge, s’ha solucionat ben poca cosa dels nostres problemes vitals.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,86 MB
ISBN
9788484154891
AUTOR(A)
Miquel Tresserras
FECHA
2003
NOMBRE DEL ARCHIVO
Wittgenstein: Integritat I Transcendencia.pdf

El libro Wittgenstein: Integritat I Transcendencia en formato PDF. El libro Wittgenstein: Integritat I Transcendencia en formato MOBI. El libro Wittgenstein: Integritat I Transcendencia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Miquel Tresserras. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Wittgenstein - Trabajos de investigación - 503 Palabras

Wittgenstein: integritat i transcendència [Miquel Tresserras] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.

Tinta xinesa: Wittgenstein: integritat i transcendència ...

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Que es el deseo y del autor Carlos quiroga. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Que es el deseo y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

LIBROS RELACIONADOS