El Dia De L Os PDF

Viamistica.es El Dia De L Os Image

A Bernadette lavisen per fax que la seva mare ha mort, que sha suïcidat.Bernadette, després de vint anys desterrada de casa per haver estat enxampada en un acte de lesbianisme amb la filla de lapotecari, torna a casa, a Prats de Molló. La seva arribada coincideix amb lalbirament del primer ós després que fossin tots exterminats, i la llegenda diu que quan torni el primer ós, els francesos marxaran. Però a lós li cal unir-se amb una dona vergeperquè la llegenda es faci realitat.Potser la mare de Bernadette sha matat per fer tornar la filla, creient-la verge, perquè saparellés amb lós i fer fugir els francesos...?

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,31 MB
ISBN
9788478711994
AUTOR(A)
Joan Lluis Llinas
FECHA
2004
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Dia De L Os.pdf

El libro El Dia De L Os en formato PDF. El libro El Dia De L Os en formato MOBI. El libro El Dia De L Os en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Lluis Llinas. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Noticias de España | EL MUNDO

Como todos los años, el 29 de abril se celebra en Argentina el "Día del Animal" en conmemoración al fallecimiento de Ignacio Lucas Albarracín, quien luchó por los animales, por la Ley Nacional de Protección Animal y quien fue el fundador de la Asociación Protectora de Animales junto a Domingo Faustino Sarmiento.

Baleares - Noticias de las Islas Baleares | EL MUNDO

El dia de l'ós és una novel·la de Joan-Lluís Lluís.. Publicada el 2004 per La Magrana, la novel·la explora els temes del poder, la submissió i la rebel·lia a través d'una història situada a Prats de Molló (el Vallespir), en la qual els fets viscuts pels vilatans en el present i el passat conflueixen i es barregen amb els auguris d'una llegenda popular que vincula el retorn de l'ós ...

LIBROS RELACIONADOS