Avaluar L Aprenentatge (De 3 A 7 Anys) Matematiques, Llenguatge I Dibuix PDF

Viamistica.es Avaluar L Aprenentatge (De 3 A 7 Anys) Matematiques, Llenguatge I Dibuix Image

L’avaluació pedagògica ha d’ésser el punt de partença de tota pràctica docent, tant per conèixer el nivell competencial de l’alumnat com per orientar la programació a l’aula. La proposta que es presenta aquí pot facilitar als ensenyants conèixer els aspectes bàsics que caldria valorar en llenguatge, matemàtiques i dibuix, al parvulari i al cicle inicial d’educació primària, disposar d’unes proves per avaluar els alumnes i d’unes graelles per fer-ne el seguiment. Les graelles estan dissenyades en dos formats: un de grup i un d’individual. El primer permet fer un registre acurat del grup classe, el segon és útil per als seguiments individualitzats.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,86 MB
ISBN
9788478273164
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2003
NOMBRE DEL ARCHIVO
Avaluar L Aprenentatge (De 3 A 7 Anys) Matematiques, Llenguatge I Dibuix.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Avaluar L Aprenentatge (De 3 A 7 Anys) Matematiques, Llenguatge I Dibuix en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Avaluar L Aprenentatge (De 3 A 7 Anys) Matematiques, Llenguatge I Dibuix en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Avaluar L Aprenentatge (De 3 A 7 Anys) Matematiques, Llenguatge I Dibuix en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Avaluar l'aprenentatge (de 3 a 7 anys) - Publicacions ...

Buy Avaluar l'aprenentatge (de 3 a 7 anys) by Joan Bonals Marisa Fuster M Àngels González Eulàlia Romero Albert Sard (ISBN: 9788478273164) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.

PDF Els Ambients d'aprenentatge al Tarra

Descargar libro ebook AVALUAR L APRENENTATGE (DE 3 A 7 ANYS) de JOAN BONALS MARISA FUSTER M ÀNGELS GONZÁLEZ EULÀLIA ROMERO ALBERT SARD En esta página podrás descargar el libro ebook AVALUAR L APRENENTATGE (DE 3 A 7 ANYS) de JOAN BONALS MARISA FUSTER M ÀNGELS GONZÁLEZ EULÀLIA ROMERO ALBERT SARD L avaluació pedagògica ha […]

LIBROS RELACIONADOS