L Educació De L Empatia ÉS Possible PDF

Viamistica.es L Educació De L Empatia ÉS Possible Image

L'empatia, el sentiment que hi ha en l'origen del comportament altruista, té una base biològica, sobre la qual podem aprendre a incidir per tal de desenvolupar aquesta capacitat. Per fer créixer l'empatia dels infants cal fer-ho des de l'empatia, tant a casa com a l'escola. I el procés comença per construir un entorn favorable als aprenentatges: cal atendre les necessitats de la canalla, cal acompanyar-los en el procés de construcció de la identitat, cal ajudar-los a desenvolupar resiliència, cal substituir el càstig per la disciplina inductiva i promoure la justícia reparadora i la conducta positiva.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,93 MB
ISBN
9788497665483
AUTOR(A)
Anna Carpena
FECHA
2015
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Educació De L Empatia ÉS Possible.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de L Educació De L Empatia ÉS Possible en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de L Educació De L Empatia ÉS Possible en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Educació De L Empatia ÉS Possible en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Qué es la empatía y por qué es importante en el trabajo

LA EMPATÍA ES POSIBLE.EDUCACIÓN EMOCIONAL PARA UNA SOCIEDAD EMPÁT ICA de ANNA CARPENA CASAJUANA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

L'educació de l'empatia és possible - Eumo Editorial

L'educació de l'empatia és possible Intel·ligència emocional per a un món millor Anna Carpena (Primera edició) L'empatia, el sentiment que hi ha en l'origen del comportament altruista, té una base biològica, sobre la qual podem aprendre a incidir per tal de desenvolupar aquesta capacitat, ens diu Anna Carpena, especialista en gestió de les emocions.

LIBROS RELACIONADOS