Relats Des Del Món D Avui PDF

Viamistica.es Relats Des Del Món D Avui Image

Aquest volum recull dos relats, "Descobrint el cas del general sense por" i "Les veus de Tamazgha", en els quals retrobem alguns dels temes centrals en l'obra de Tornafoch, com ara l'evidència de la força activa dels fets històrics recents en el món actual, en contrast amb la necessitat de les societats contemporànies d'obrir-se a les onades migratòries que en modifiquen i enriqueixen els fonaments.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,98 MB
ISBN
9788416304325
AUTOR(A)
Xavier Tornafoch
FECHA
2016
NOMBRE DEL ARCHIVO
Relats Des Del Món D Avui.pdf

El libro Relats Des Del Món D Avui en formato PDF. El libro Relats Des Del Món D Avui en formato MOBI. El libro Relats Des Del Món D Avui en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavier Tornafoch. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Rafael Argullol // El món d'ahir des del món d'avui ...

Avui m'ha vingut al cap un d'aquells moments de la meva vida que recordaré sempre. D'això fa alguns anys. Aleshores sortia amb l'Anna, una noia un pèl més jove que jo. Guapa, era rossa de cabell, per sobre el metre setanta d'altura, sempre vestia elegantment i d'entrada, de tracte amable.

Home - Relats en Català

Els resultats de la recerca són dues publicacions. La primera és un informe científic de la investigació realitzada i la segona és aquest llibre, que aposta per donar veu en primera persona a un grup social força desconegut i heterogeni. La tècnica del relat de vida, emmarcada en el mètode biogràfic, té en compte

LIBROS RELACIONADOS