Nou Testament. Biblia Catalana Traduccio Interconfessional (Edici O Basica) PDF

Viamistica.es Nou Testament. Biblia Catalana Traduccio Interconfessional (Edici O Basica) Image

Publicada per primer cop en 1993, la Bíblia Catalana Interconfessional (BCI) va esdevenir ben aviat la Bíblia de referència en llengua catalana. Durant aquests anys ha conegut onze edicions, amb un total de més de cent mil exemplars, als quals es poden sumar les cinc edicions i vint-i-cinc mil exemplars en la versió de butxaca, les tretze edicions i cent deu mil exemplars del Nou Testament que es publica separadament, així com altres edicions de luxe, en format gran, en CD-Rom, etc. Aquesta nova edició del Nou Testament de la BCI, que es publica als vint-i-cinc anys de l’inici dels treballs de la BCI, s’ha revisat en profunditat per tal de mantenir-la vigent i ajustada a les investigacions més recents. El text que es presenta, planer i expressiu, respon alhora a la necessitat de tenir un text bíblic comú a totes les confessions cristianes, fidel als escrits originals i que sigui comprensible per tots aquells lectors d’avui que tenen com a pròpia la llengua catalana.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,40 MB
ISBN
9788498462814
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2009
NOMBRE DEL ARCHIVO
Nou Testament. Biblia Catalana Traduccio Interconfessional (Edici O Basica).pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Nou Testament. Biblia Catalana Traduccio Interconfessional (Edici O Basica) en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Nou Testament. Biblia Catalana Traduccio Interconfessional (Edici O Basica) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Nou Testament. Biblia Catalana Traduccio Interconfessional (Edici O Basica) en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Bíblia Catalana Interconfessional (Ed. Butxaca)

de las versiones bíblicas catalanas conocidas hasta el momento relacionadas con el grupo de fragmentos y que se han empezado a publicar sistemáticamente en edición crítica en el Corpus Biblicum Catalanicum. 2. Algunos fragmentos del Antiguo Testamento Denominamos Biblia del siglo XIV la única versión completa de la Biblia al

Bíblia Catalana, Traducción Interconfesional (BCI ...

En totes les seves edicions, però especialment la Biblia Interconfessional Catalana (BCI).El libre dels llibres, indispensable en totes les llars, de lectura recomanable tot l'any, el cim de la espiritualitat i obra mestre de la literatura universal.

LIBROS RELACIONADOS