Secrets Imperfectes PDF

Viamistica.es Secrets Imperfectes Image

La força de Larsson, l’atractiu de House i la intriga de Twin Peaks confl ueixen en el nou gran fenomen del gènere negre suec.Amb només 16 anys, en Roger Eriksson ja sap què són els problemes. Víctima d’abús a l’escola, es va buscar la vida per encaixar a l’institut, però ho va fer de la pitjor manera possible i ha acabat malament: amb més de vint punyalades al cos i sense cor.Ara, un brillant equip de policies, dirigit per l’expert criminòleg Torkel Torsten i l’eminent psiquiatre criminal Sebastian Bergman—protagonista de la sèrie—segueix la pista a l’assassí d’en Roger. Però tot són culs de sac i secrets pertot arreu. El primer títol de la sèrie del Sebastian Bergman és un magistral joc de nines russes on cada peça n’amaga una altra a l’interior. Un misteri de mal resoldre i una trama addictiva fins a l’insomni.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,76 MB
ISBN
9788417031060
AUTOR(A)
Michael Hjorth, Hans Rosenfeld
FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
Secrets Imperfectes.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Secrets Imperfectes en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Secrets Imperfectes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Secrets Imperfectes en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Secrets imperfectes de Michael Hjorth - Bajalibros.com

Secrets Imperfectes, comença amb una premissa que atrapa de seguida. Si tenim en compte que originalment va néixer per ser una sèrie de televisió però el projecte va declinar en llibre, fa que comprenem de seguida que per aquest motiu esdevingui una novel·la molt moguda i visual. És totalment impossible no imaginar-la a la televisió.

Secrets Imperfectes, de Michael Hjorth i Hans Rosenfeldt ...

Consummatum est (Versos, canciones y trocitos de carne 3) (FUERA DE COLECCION SUMA) PDF Kindle

LIBROS RELACIONADOS