Secrets Imperfectes PDF

Viamistica.es Secrets Imperfectes Image

La força de Larsson, l’atractiu de House i la intriga de Twin Peaks confl ueixen en el nou gran fenomen del gènere negre suec.Amb només 16 anys, en Roger Eriksson ja sap què són els problemes. Víctima d’abús a l’escola, es va buscar la vida per encaixar a l’institut, però ho va fer de la pitjor manera possible i ha acabat malament: amb més de vint punyalades al cos i sense cor.Ara, un brillant equip de policies, dirigit per l’expert criminòleg Torkel Torsten i l’eminent psiquiatre criminal Sebastian Bergman—protagonista de la sèrie—segueix la pista a l’assassí d’en Roger. Però tot són culs de sac i secrets pertot arreu. El primer títol de la sèrie del Sebastian Bergman és un magistral joc de nines russes on cada peça n’amaga una altra a l’interior. Un misteri de mal resoldre i una trama addictiva fins a l’insomni.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,71 MB
ISBN
9788417031060
AUTOR(A)
Michael Hjorth, Hans Rosenfeld
FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
Secrets Imperfectes.pdf

Descubre el libro de Secrets Imperfectes con viamistica.es. Lea el PDF de Secrets Imperfectes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Secrets Imperfectes y otros libros de Michael Hjorth, Hans Rosenfeld.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Secrets imperfectes by Michael Hjorth - Goodreads

El autor de Secrets imperfectes, con isbn 978-84-17-03106-0, es Rosenfeldt, Hans; Hjorth, Michael, esta publicación tiene quinientas sesenta páginas. *Para España peninsular. Tiempo estimado para días laborables.

Secrets Imperfectes PDF Download - PridonAravind

SECRETS IMPERFECTES., MICHAEL HJORTH, HANS ROSENFELDT, ISBN: 9788466420884 Librerías Proteo y Prometeo. Desde 1969 entre Libros. La mayor librería especializada de Málaga. Textos UNED y Universitarios, Galaxia Gütemberg, Andalucía.

LIBROS RELACIONADOS