Tractar La Memòria A L Aula A Través Del Cinema PDF

Viamistica.es Tractar La Memòria A L Aula A Través Del Cinema Image

Setè volum de la col·lecció Eines de Memòria, dedicat al setè art, que té com aobjectius: aprofundir en la memòria històrica a les aules perquè el tractament querep és parcial, insuficient i desestructurat; exposar algunes síntesis sobre lanecessitat d'ensenyar memòria històrica, sobre el cinema de la Guerra Civil, sobreel cinema de ficció i de no-ficció de memòria històrica; i oferir als lectors 15propostes didàctiques al voltant de 15 produccions audiovisuals.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,14 MB
ISBN
9788439393795
AUTOR(A)
Ramon Breu
FECHA
2016
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tractar La Memòria A L Aula A Través Del Cinema.pdf

Descubre el libro de Tractar La Memòria A L Aula A Través Del Cinema con viamistica.es. Lea el PDF de Tractar La Memòria A L Aula A Través Del Cinema en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tractar La Memòria A L Aula A Través Del Cinema y otros libros de Ramon Breu.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
18 propuestas para trabajar la inteligencia emocional en ...

El psicoanálisis consiste en una serie de técnicas psicoterapéuticas a través de la escucha activa del cliente o persona a tratar. Se invita al cliente a que exprese con total libertad lo que siente o cómo se siente con respecto a la problemática que quiere sanar, esto se llama asociación libre.

18 propuestas para trabajar la inteligencia emocional en ...

través de l'espai corresponent a l'assignatura de Pràctiques externes a l'aula ... de l'estudi El document de la memòria pot ser acompanyat per annexos on l'estudiant incorpori aquella documentació que estimi oportuna. El document de la memòria ha de ser entregat en format digital en el termini establert a través de l'espai ...

LIBROS RELACIONADOS