La Catedral De Tortosa Als Segles Del Gotic (2 Vols) PDF

Viamistica.es La Catedral De Tortosa Als Segles Del Gotic (2 Vols) Image

 Almunia Balada, VictóriaAquest llibre és el resultat de la tesi doctoral llegida a la Universitat de Barcelona sota el títol Una fàbrica baixamedieval de gran envergadura. La catedral de Tortosa als segles XIV i XV. Estudi documental. En aquesta obra l’autora reconstrueix la realitat del temple i la canònica de Santa Maria de Tortosa als segles del gòtic, un procés en canvi continuat. Per a això ha hagut d’analitzar aspectes molt diferents i variats: l’evolució constructiva, les transformacions urbanes generades al voltant del conjunt, la tipologia i les característiques de la rica mostra de relleus arquitectònics, els artistes participants, les condicions laborals, els materials emprats... Tot plegat, l’obra vol, amb un llenguatge entenedor, aproximar el lector al complex món de la catedral medieval i de la ciutat i el territori de Tortosa. Un lloc de pas i d’intercanvi, en el qual conflueixen corrents artístics arribats dels grans nuclis de poder del moment i que genera tendències que trobem repetides en una àmplia zona. Entendre l’art medieval de Tortosa i del territori diocesà que vertebra és imprescindible per a entendre l’art medieval del Principat i dels regnes de València i Aragó.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,90 MB
ISBN
9788497795548
AUTOR(A)
Victoria Almuni
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Catedral De Tortosa Als Segles Del Gotic (2 Vols).pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de La Catedral De Tortosa Als Segles Del Gotic (2 Vols) en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de La Catedral De Tortosa Als Segles Del Gotic (2 Vols) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Catedral De Tortosa Als Segles Del Gotic (2 Vols) en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Catedral de Tortosa - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

LibreriaMundial no contiene ningún libro en su servidor ni vinculamos a ninguno de ellos. Los libros que aquí se exponen han sido facilitados por herramientas de busqueda como pueden ser Google o Amazon y son de fuentes libres que pueden ser consultadas por motores de busquedas, nosotros únicamente facilitamos el acceso a esos motores y enlaces con enlaces a las citadas webs más arriba.

Almuni, Victòria] La Catedral de Tortosa Als Segles Del ...

gótico fue, La traça de la catedral de Tortosa. Els models d'Antoni Guarc i Bernat Dalguaire (1997), de Almuni y Lluis. La traza será divulgada en Sancta Maria Dertosae. Guía de la cate-dral (2000)9. La figura del maestro Guarc será contextualizada por Almuni, en La catedral de Tortosa als segles del gòtic (2007)10.

LIBROS RELACIONADOS