Jane Goodall (Versió Català) PDF

Viamistica.es Jane Goodall (Versió Català) Image

Quan era petita, a laJane li van regalar un ximpanzé de peluix que va canviar la seva vida. Des dellavors, la seva curiositat pels primats no va fer altra cosa que créixer.Després d’anys i anys somiant amb en Tarzan de la selva, va arribarl’oportunitat que esperava: viatjar al cor d’Àfrica per poder estudiar elsprimats. El viatge havia de durar uns mesos però es va convertir en una vidasencera. Amb les seves investigacions ens va demostrar que els ximpanzéss’assemblen a nosaltres molt més del que creiem. Però sobretot ens ensenya aconèixer-los millor, estimar-los i protegir-los.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,80 MB
ISBN
9788417822194
AUTOR(A)
Javier Alonso Lopez
FECHA
2019
NOMBRE DEL ARCHIVO
Jane Goodall (Versió Català).pdf

Descubre el libro de Jane Goodall (Versió Català) con viamistica.es. Lea el PDF de Jane Goodall (Versió Català) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Jane Goodall (Versió Català) y otros libros de Javier Alonso Lopez.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Jane Goodall, convidada a la Càtedra Ferrater Mora | Joan ...

El viatge havia de durar uns mesos però es va convertir en una vida sencera. Amb les seves investigacions ens va demostrar que els ximpanzés s'assemblen a nosaltres molt més del que creiem. Però sobretot ens ensenya a conèixer-los millor, estimar-los i protegir-los. Amb aquest llibre, contribuiràs amb 1€ a l'Institut Jane Goodall.

janegoodall.es

Goodall ha estado casada dos veces. El 28 de marzo de 1964, se casó con un noble holandés, fotógrafo de fauna, el barón Hugo van Lawick, en Iglesia vieja de Chelsea, Londres, y ella se dio a conocer durante su matrimonio como baronesa Jane van Lawick-Goodall. La pareja tuvo un hijo, Hugo Eric Louis (nacido en 1967), se divorciaron en 1974.

LIBROS RELACIONADOS