Obres Completes De Pompeu Fabra 3: Articles Cientifics, Gramatiqu Es Anglesa I Francesa PDF

Viamistica.es Obres Completes De Pompeu Fabra 3: Articles Cientifics, Gramatiqu Es Anglesa I Francesa Image

El tercer volum de les Obres completes de Pompeu Fabra recull una sèrie d'articles del Fabra més pròpiament lingüista, treballs més tècnics i erudits que els que a partir d'un cert moment centraran la dedicació del nostre gramàtic: l'estudi introductori aclareix les fases de la preparació tècnica de l'autor, del seu pensament i de la seva dedicació. En aquest volum es reprodueixen també la Gramàtica francesa (1919) i la Gramàtica anglesa (1924), acompanyades de sengles estudis que les situen en el seu temps i les valoren degudament. Amb estudis introductoris de Joan Mascaró, Maria Teresa Garcia Castanyer i Max W. Wheeler.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,73 MB
ISBN
9788484379294
AUTOR(A)
Pompeu Fabra
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
Obres Completes De Pompeu Fabra 3: Articles Cientifics, Gramatiqu Es Anglesa I Francesa.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Obres Completes De Pompeu Fabra 3: Articles Cientifics, Gramatiqu Es Anglesa I Francesa en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Obres Completes De Pompeu Fabra 3: Articles Cientifics, Gramatiqu Es Anglesa I Francesa en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Obres Completes De Pompeu Fabra 3: Articles Cientifics, Gramatiqu Es Anglesa I Francesa en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
POMPEU FABRA | Casa del Libro

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Converses filològiques. (t.2) y del autor Pompeu fabra. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Converses filològiques. (t.2) y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

Josep Maria de Sagarra i de Castellarnau - Viquipèdia, l ...

Josep Maria de Sagarra i de Castellarnau (Barcelona, 5 de març de 1894 - 27 de setembre de 1961) va ser un poeta, novel·lista, dramaturg, periodista i traductor català. Fou l'autor d'obres dramàtiques molt populars i membre destacat de l'Institut d'Estudis Catalans i de la Reial Acadèmia de Bones Lletres.Obtingué nombrosos premis literaris.

LIBROS RELACIONADOS