Una Historia De La Vanguardia PDF

Viamistica.es Una Historia De La Vanguardia Image

L’afer Galinsoga, les escoltes il·legals, els canvis d’orientació política, els conflictes amb altres diaris, les millors anècdotes...Un repàs crític a la història del diari més important del paísUna història de‘La Vanguardia’Un diari de la importància i la trajectòria de La Vanguardia, amb 125 anys de vida, hauria de tenir un seguit de llibres sobre la seva història. Aquest és el primer que en dóna una visió completa. L’autor s’ha basat en estudis existents–alguns d’ells inèdits–, en el mateix diari, i en testimonis ben informats que prefereixen l’anonimat.En aquest llibre, Josep Maria Huertas revela les clausper entendre les directrius empresarials i la ideologia política canviants del rotatiu, el cas Galinsoga, l’afer de les escoltes il·legals, i el tarannà dels diferents directors, entre altres. El llibre s’estructura en onze capítols cronològics, des de 1881 quan va néixer com a diari del Partit Liberal, fins a l’any 2000, quan es produeix el darrer canvi, per ara, a la direcció.Huertas ha publicat altres llibres sobre periodisme: 200 anys de premsa diària a Catalunya (amb altres autors); Les tres vides de‘Destino’i‘Mirador’, la Catalunya impossible (amb Carles Geli); El periodista entre la indefinició i l’ambigüitat; i El plat de llenties.CompraUna història de La Vanguardiaen E-bookJosep Maria HuertasNascut a Barcelona (1939), és periodista i ha estat redactor en cap de diferents diaris (El Correo Catalán, Tele/eXpres, Diari de Barcelona, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia). Ha estat secretari de l’Associació de Premsa (1983-1985), vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya (1985-1990), president de l’Arxiu Històric del Poblenou (1992-1997). Ha col·laborat en diverses publicacions i revistes, i ha guanyat prestigiosos premis de periodisme. Huertas és, sens dubte, un dels millors coneixedors de la memòria històrica de la ciutat comtal, amb més de trenta obres sobre barris, itineraris, monuments, llegendes, personatges i altres aspectes de Barcelona.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,73 MB
ISBN
9788496521179
AUTOR(A)
Josep Maria Huertas
FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
Una Historia De La Vanguardia.pdf

El libro Una Historia De La Vanguardia en formato PDF. El libro Una Historia De La Vanguardia en formato MOBI. El libro Una Historia De La Vanguardia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Maria Huertas. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La vanguardia - Últimas noticias de La vanguardia en ...

El autor de Una història de 'La Vanguardia', con isbn 978-84-96521-17-9, es Josep M. Huertas, esta publicación tiene doscientas cincuenta y seis páginas. Otros libros de Huertas, ... Historia De La Prensa Andaluza De Antonio Checa Godoy.

Una Història De La Vanguardia (ebook) · Ebooks · El Corte ...

Un repàs crític a la història del diari més important del paísUna història de 'La Vanguardia' Un diari de la importància i la trajectòria de La Vanguardia, amb 125 anys de vida, hauria de tenir un seguit de llibres sobre la seva història. Aquest és el primer que en dóna una visió completa.

LIBROS RELACIONADOS