Corporacions Locals De Catalunya. Temari General Iii PDF

Viamistica.es Corporacions Locals De Catalunya. Temari General Iii Image

Tercer volum de desenvolupament del Temari General per la preparació de les proves selectives per l`accés a places de les convocatòries dels Ajuntaments, Diputacions i la resta de Corporacions Locals de Catalunya.Aquest volum recull l'estudi de la Gestió de Recursos Humans i Gestió Pressupostària i Financera. El temari es completa en altres tres volums. Tots els temes estan tractats amb profunditat i rigor, i incorporen les últimes novetats legislatives per assegurar la seva actualització fins a la data d´edició.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,88 MB
ISBN
9788467650464
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Corporacions Locals De Catalunya. Temari General Iii.pdf

Descubre el libro de Corporacions Locals De Catalunya. Temari General Iii con viamistica.es. Lea el PDF de Corporacions Locals De Catalunya. Temari General Iii en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Corporacions Locals De Catalunya. Temari General Iii y otros libros de Vv.aa..

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Auxiliars Administratius De Corporacions Locals De ...

Subalterns Corporacions Locals de Catalunya. Test i Supòsits Pràctics. Temario de oposiciones ... Informació general i particular a l'administrat. Iniciatives, reclamacions, queixes i peticions Test 13 Drets dels ciutadans en les seves relacions amb les Administracions Públiques.

Auxiliars Administratius Corporacions Locals Catalunya - ADAMS

Publicació creada per a l'adequada preparació del temari general de les convocatòries d'accés a places de l'escala d'administració general i de l'escala d'administració especial de les Corporacions Locals de Catalunya que es convoquin d'acord amb l'oferta pública d'ocupació.

LIBROS RELACIONADOS