Terra De Marca (Cat) PDF

Viamistica.es Terra De Marca (Cat) Image

Any 947 dC, el prior Ponç visita les terres sempre perilloses de la marca penedesenca per trobar un indret on edificar un nou priorat benedictí. Ho fa per ordre expressa de l’abat Gotmar de Sant Cugat i del comte Sunyer de Barcelona. La rebuda per part dels senyors de les terres, però, no serà tan entusiasta com esperava. L’amenaça de les hosts sarraïnes i la necessitat de més homes per al seu territori fan que els senyors siguin reticents a aportar terres i diners per a tal fi.Aquesta història parla del naixement d’una nació i de les dificultats que els homes d’aquells temps van tenir per edificar-la. Ens parla d’uns moments de tensió fronterera i de disputes constants pel territori. Ens parla de guerrers, de monjos i pagesos que lluiten per construir un nou país.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,82 MB
ISBN
9788417660161
AUTOR(A)
Jordi Romeu Carol, Jaume Font
FECHA
2019
NOMBRE DEL ARCHIVO
Terra De Marca (Cat).pdf

Descubre el libro de Terra De Marca (Cat) con viamistica.es. Lea el PDF de Terra De Marca (Cat) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Terra De Marca (Cat) y otros libros de Jordi Romeu Carol, Jaume Font.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
DO Penedès | Celler Terra de Marca

Descubre el mundo de e-SPORTS, nombre con el que se conoce a los deportes electrónicos, y las mejores partidas de videojuegos en directo

LA MARCA "TERRADINÀMICA" - terradinamica.cat

Las salas de chat del Chat Terra estan organizadas por categorias entre las que podrás encontrar Chats por Edades, Chats de Ciudades y Paises e incluso Chats para Adultos. Todo esto y mas en Terra Chat.

LIBROS RELACIONADOS