Terra De Marca (Cat) PDF

Viamistica.es Terra De Marca (Cat) Image

Any 947 dC, el prior Ponç visita les terres sempre perilloses de la marca penedesenca per trobar un indret on edificar un nou priorat benedictí. Ho fa per ordre expressa de l’abat Gotmar de Sant Cugat i del comte Sunyer de Barcelona. La rebuda per part dels senyors de les terres, però, no serà tan entusiasta com esperava. L’amenaça de les hosts sarraïnes i la necessitat de més homes per al seu territori fan que els senyors siguin reticents a aportar terres i diners per a tal fi.Aquesta història parla del naixement d’una nació i de les dificultats que els homes d’aquells temps van tenir per edificar-la. Ens parla d’uns moments de tensió fronterera i de disputes constants pel territori. Ens parla de guerrers, de monjos i pagesos que lluiten per construir un nou país.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,35 MB
ISBN
9788417660161
AUTOR(A)
Jordi Romeu Carol, Jaume Font
FECHA
2019
NOMBRE DEL ARCHIVO
Terra De Marca (Cat).pdf

Descubre el libro de Terra De Marca (Cat) con viamistica.es. Lea el PDF de Terra De Marca (Cat) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Terra De Marca (Cat) y otros libros de Jordi Romeu Carol, Jaume Font.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Contact - Terra de Marca

La marca Caterpillar se utiliza en las comunicaciones para representar a nuestra corporación ante la comunidad inversionista, los empleados, los creadores de políticas públicas y otras partes interesadas clave. La marca Caterpillar es la marca general que engloba a todas las demás marcas de la cartera. Cat.

'Terra de Marca' és la nova novel·la històrica de Jordi ...

[email protected] A TERRA CHAT. Entra en las diferentes secciones para ver los listados completos o elige entre cualquiera de las salas destacadas más abajo. Salas Temáticas. Todas las salas de tus aficiones o temas favoritos en esta sección. Salas Regionales.

LIBROS RELACIONADOS