Terra De Marca (Cat) PDF

Viamistica.es Terra De Marca (Cat) Image

Any 947 dC, el prior Ponç visita les terres sempre perilloses de la marca penedesenca per trobar un indret on edificar un nou priorat benedictí. Ho fa per ordre expressa de l’abat Gotmar de Sant Cugat i del comte Sunyer de Barcelona. La rebuda per part dels senyors de les terres, però, no serà tan entusiasta com esperava. L’amenaça de les hosts sarraïnes i la necessitat de més homes per al seu territori fan que els senyors siguin reticents a aportar terres i diners per a tal fi.Aquesta història parla del naixement d’una nació i de les dificultats que els homes d’aquells temps van tenir per edificar-la. Ens parla d’uns moments de tensió fronterera i de disputes constants pel territori. Ens parla de guerrers, de monjos i pagesos que lluiten per construir un nou país.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,66 MB
ISBN
9788417660161
AUTOR(A)
Jordi Romeu Carol, Jaume Font
FECHA
2019
NOMBRE DEL ARCHIVO
Terra De Marca (Cat).pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Terra De Marca (Cat) en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Terra De Marca (Cat) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Terra De Marca (Cat) en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
ARCA - Biblioteca de Catalunya

CONTACTO FALLA TIERRA DÚPLEX BCO clasificado 5.0 de 5 por 2. Precios y disponibilidad válidos en tienda en línea , sujetos a cambio sin previo aviso. Evita descargas electricas ya que detecta la falla a tierra.

Terra de Marca - Celler familiar fent vi i cava des del 2002

Web oficial del festival marítim de la Costa Brava Palamós Terra de Mar. de 2019. Moll de Palamós

LIBROS RELACIONADOS