La Mascara Veneciana PDF

Viamistica.es La Mascara Veneciana Image

«Les absències de la nostra vida, les enyorances, la mort, la solitud, el silenci, el dolor... Tot és més suportable si s’observa rere la màscara de la bellesa i de la poesia. Sota la contemplació de la bellesa el poeta troba l’harmonia, la serenitat i la tranquil·litat que tant necessita per tal de sentir-se viu i estimat. «¿Què és la bellesa sinó aquella màscara darrere la qual tota la crueltat i malícia que ens mostra l’existència s’apaga i queda diluïda per uns instants mentre l’artista busca aixopluc en un altre món imaginari?... ¿No és gràcies a la bellesa que el poeta, i també l’ésser humà, troba la pau interior que tant anhela i, en conseqüència, aquella suposada felicitat que tots busquem?...» Aquests vint poemes esplèndids no pretenen pas ser cap resposta. Senzillament són la resposta d’un ésser que viu, que estima i que pateix. El llegat d’algú que tan sols aspira a ser viscut, estimat i patit per tots aquells en qui vol i pot reconèixer-se.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,52 MB
ISBN
9788493400330
AUTOR(A)
Israel Clara
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Mascara Veneciana.pdf

Descubre el libro de La Mascara Veneciana con viamistica.es. Lea el PDF de La Mascara Veneciana en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Mascara Veneciana y otros libros de Israel Clara.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Como hacer una máscara veneciana - YouTube

La magia llega a la fiesta de Carnaval con estas máscaras venecianas que te ayudarán a completar tu disfraz de la forma más espectacular.. Este tipo de antifaces de carnaval tienen mucha tradición en Venecia durante la celebración de su fiesta más conocida y especial. Aunque actualmente se asocian las máscaras a este momento del año, en siglos pasados eran utilizadas por los asistentes ...

Cómo hacer una máscara veneciana: 4 Pasos (con imágenes)

Descargar libro LA MÁSCARA VENECIANA EBOOK del autor GLORIA CODINA (ISBN 9788415791850) en PDF o EPUB completo al MEJOR PRECIO, leer online gratis la sinopsis o resumen, opiniones, críticas y comentarios.

LIBROS RELACIONADOS