La Mascara Veneciana PDF

Viamistica.es La Mascara Veneciana Image

«Les absències de la nostra vida, les enyorances, la mort, la solitud, el silenci, el dolor... Tot és més suportable si s’observa rere la màscara de la bellesa i de la poesia. Sota la contemplació de la bellesa el poeta troba l’harmonia, la serenitat i la tranquil·litat que tant necessita per tal de sentir-se viu i estimat. «¿Què és la bellesa sinó aquella màscara darrere la qual tota la crueltat i malícia que ens mostra l’existència s’apaga i queda diluïda per uns instants mentre l’artista busca aixopluc en un altre món imaginari?... ¿No és gràcies a la bellesa que el poeta, i també l’ésser humà, troba la pau interior que tant anhela i, en conseqüència, aquella suposada felicitat que tots busquem?...» Aquests vint poemes esplèndids no pretenen pas ser cap resposta. Senzillament són la resposta d’un ésser que viu, que estima i que pateix. El llegat d’algú que tan sols aspira a ser viscut, estimat i patit per tots aquells en qui vol i pot reconèixer-se.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,37 MB
ISBN
9788493400330
AUTOR(A)
Israel Clara
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Mascara Veneciana.pdf

Descubre el libro de La Mascara Veneciana con viamistica.es. Lea el PDF de La Mascara Veneciana en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Mascara Veneciana y otros libros de Israel Clara.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Mascaras venecianas | Compra online en eBay

¿Necesitas una máscara veneciana para una obra de teatro o para una fiesta de disfraces pero no quieres comprar una costosa? Bueno, este artículo te enseñará a hacer tu propia máscara personalizada. Primero debes hacer la pasta de papel mac...

Cómo hacer una máscara veneciana para el disfraz de Carnaval

La máscara veneciana, galardonada con el Premio Círculo de Lectores de Novela 2012, es el resultado de esta temprana vocación, escrita con el convencimiento de que el pasado y las culturas antiguas nos ofrecen enseñanzas imprescindibles para progresar y que no deben caer en el olvido.

LIBROS RELACIONADOS