La Mascara Veneciana PDF

Viamistica.es La Mascara Veneciana Image

«Les absències de la nostra vida, les enyorances, la mort, la solitud, el silenci, el dolor... Tot és més suportable si s’observa rere la màscara de la bellesa i de la poesia. Sota la contemplació de la bellesa el poeta troba l’harmonia, la serenitat i la tranquil·litat que tant necessita per tal de sentir-se viu i estimat. «¿Què és la bellesa sinó aquella màscara darrere la qual tota la crueltat i malícia que ens mostra l’existència s’apaga i queda diluïda per uns instants mentre l’artista busca aixopluc en un altre món imaginari?... ¿No és gràcies a la bellesa que el poeta, i també l’ésser humà, troba la pau interior que tant anhela i, en conseqüència, aquella suposada felicitat que tots busquem?...» Aquests vint poemes esplèndids no pretenen pas ser cap resposta. Senzillament són la resposta d’un ésser que viu, que estima i que pateix. El llegat d’algú que tan sols aspira a ser viscut, estimat i patit per tots aquells en qui vol i pot reconèixer-se.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,52 MB
ISBN
9788493400330
AUTOR(A)
Israel Clara
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Mascara Veneciana.pdf

Descubre el libro de La Mascara Veneciana con viamistica.es. Lea el PDF de La Mascara Veneciana en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Mascara Veneciana y otros libros de Israel Clara.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Significado de las máscaras venecianas - Hortanoticias.com

LA MASCARA VENECIANA de GLORIA CODINA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Significado de las máscaras venecianas - Hortanoticias.com

Las máscaras venecianas más famosas. Las mascaras de carnaval son muy variadas y las venecianas son todo un clásico no solo en el Carnaval veneciano si no alrededor de todo el mundo. Entre las más famosas están: Moretta. La llevan las mujeres. Es ovalada, de terciopelo, y cubre todo el rostro.

LIBROS RELACIONADOS