Els Xiquets Del Món PDF

Viamistica.es Els Xiquets Del Món Image

Vicent Març� (Castelló de la Plana, 1954-2004) va dedicar la seua vida a la promoció i la dignificació del valenci� en tots els �mbits socials i culturals. En homenatge a la seua dedicació i compromís personal, es convoca anualment aquest premi escolar. El certamen ja ha arribat a la V edició, i aquest llibre recull les millors històries que les xiquetes i els xiquets castellonencs de 5é i 6é de Prim�ria ens han volgut contar. Fantasia, amor, aventura i molt de sentit de l’humor són alguns dels ingredients d’aquesta compilació de 30 relats. Val a dir que, a aquesta cinquena edició, s’han presentat un total de 421 textos. L’ordre de les narracions és totalment aleatori, el que importa és que en el conjunt de l’obra trobarem les llavors per a un futur ple de fant�stics escriptors en la nostra llengua.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,30 MB
ISBN
9788498246667
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Xiquets Del Món.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Xiquets Del Món en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Els Xiquets Del Món en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Xiquets Del Món en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
El Mon Dels Xiquets Perfiles | Facebook

Els punts es demanen calculant el número de pales que hi ha des del lloc on anat a parar el bastonet (bali). TROMPES. Els xiquets/es fan ballar les trompes amb un cordell. Hi han diferents joc, un dells és "A la ratlla". Es dibuixa una ratlla . Cada participant fa ballar la trompa, quan s'aturen la que més lluny queda de la ratlla paga.

ELS XIQUETS DEL MON : Agapea Libros Urgentes

El autor de Els xiquets del món, con isbn 978-84-9824-666-7, es Dd.aa., esta publicación tiene ciento doce páginas. Este texto lo edita Edicions Bromera, S.l.. En 1986 esta editorial comenzó su andadura y tiene su sede en Comunidad Valenciana. El catálogo de esta editorial asciende a más de 2030 publicaciones.

LIBROS RELACIONADOS