Els Xiquets Del Món PDF

Viamistica.es Els Xiquets Del Món Image

Vicent Març� (Castelló de la Plana, 1954-2004) va dedicar la seua vida a la promoció i la dignificació del valenci� en tots els �mbits socials i culturals. En homenatge a la seua dedicació i compromís personal, es convoca anualment aquest premi escolar. El certamen ja ha arribat a la V edició, i aquest llibre recull les millors històries que les xiquetes i els xiquets castellonencs de 5é i 6é de Prim�ria ens han volgut contar. Fantasia, amor, aventura i molt de sentit de l’humor són alguns dels ingredients d’aquesta compilació de 30 relats. Val a dir que, a aquesta cinquena edició, s’han presentat un total de 421 textos. L’ordre de les narracions és totalment aleatori, el que importa és que en el conjunt de l’obra trobarem les llavors per a un futur ple de fant�stics escriptors en la nostra llengua.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,92 MB
ISBN
9788498246667
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Xiquets Del Món.pdf

El libro Els Xiquets Del Món en formato PDF. El libro Els Xiquets Del Món en formato MOBI. El libro Els Xiquets Del Món en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Els xiquets del món - Edicions Bromera

Ver 2 fotos de 17 visitantes de El Mon Dels Xiquets. Foursquare utiliza cookies para proporcionarte una experiencia óptima, personalizar anuncios que puedas ver y ayudar a los anunciantes a medir los resultados de sus campañas publicitarias.

El Món Dels Xiquets - Home | Facebook

Món Casteller. Cròniques; ... El gestor cultural tarragoní ens farà quatre pinzellades en directe des del Facebook Live sobre l'origen de la tradició castellera i la relació amb la muixeranga valenciana. ... Reviu els primers 3de9 sense folre que han carregat les dues colles dels Xiquets de Valls.

LIBROS RELACIONADOS