Cos De Professors D Ensenyament Secundari: Temari De Llengua Cata Lana I Literatura: Volum I PDF

Viamistica.es Cos De Professors D Ensenyament Secundari: Temari De Llengua Cata Lana I Literatura: Volum I Image

Heus aquí una completa guia per preparar els exàmens d'ingrés al cos docent d'educació secundària en l'especialitat de Llengua Catalana i Literatura. Aquesta obra desenvolupa de manera exhaustiva alhora que entenedora els 71 temes que integren el temari oficial de l'esmentada especialitat. El recull es presenta com un producte consistent i útil per orientar l'opositor en l'ardu camí envers la superació de les proves. La guia acull textos coherents amb l'esperit general de l'obra, estructurats internament de manera clara i preparats en profunditat a partir d'una extensa bibliografia que abraça des dels estudis clàssics fins a les aportacions més recents i innovadores dintre l'àmbit de la catalanística. L'equip redactor ha treballat dur per presentar un producte profitós i de qualitat que eviti a l'opositor la carregosa tasca de cercar informacions complementàries i addicionals.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,98 MB
ISBN
9788466548250
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
Cos De Professors D Ensenyament Secundari: Temari De Llengua Cata Lana I Literatura: Volum I.pdf

Descubre el libro de Cos De Professors D Ensenyament Secundari: Temari De Llengua Cata Lana I Literatura: Volum I con viamistica.es. Lea el PDF de Cos De Professors D Ensenyament Secundari: Temari De Llengua Cata Lana I Literatura: Volum I en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cos De Professors D Ensenyament Secundari: Temari De Llengua Cata Lana I Literatura: Volum I y otros libros de Vv.aa..

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Crònica legislativa: Catalunya - Núm. 38, December 2002 ...

cos de professors d Ensenyament Secundari. b) Els temaris establits en els annexos I i II de l Ordre d 1 de febrer de 1996, per la qual s aproven els temaris que han de regir en els pro - cediments d ingrés, adquisició de noves especialitats i mobilitat per a determinades especialitats dels cossos de professors d Ensenyament Secundari i ...

PDF Memòria Econòmica Catalunya

XXII Jornades Científiques d'Ensenyament Secundari de ... - Pangea

LIBROS RELACIONADOS