Educar En Un Mon Vulnerable PDF

Viamistica.es Educar En Un Mon Vulnerable Image

L'àmbit educatiu és, alhora, un món viu i problemàtic. Els educadors experimentem, sovint, impotència i perplexitat. No sabem com transmetre el que creiem i, de vegades, ens sentim incapaços de fer front a determinades influències que afecten negativament els nostres destinataris. Amb tot, els autors d'aquest assaig pensem que l'educació és l'únic que pot garantir un futur millor, més noble i més humà. El seu objectiu consisteix a analitzar alguns problemes associats a l'educació. No tenim respostes concloents, però sí propostes que són fàcilment aplicables en la vida educativa. Aquest llibre ha estat escrit amb la voluntat de contribuir a una millora de la qualitat educativa en el nostre món.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,23 MB
ISBN
9788497793889
AUTOR(A)
Francesc Torralba, Alfonso Lopez
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Educar En Un Mon Vulnerable.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Educar En Un Mon Vulnerable en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Educar En Un Mon Vulnerable en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Educar En Un Mon Vulnerable en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Educar en un món vulnerable - PSITIC

educación, necesaria, constante y renovada que es donde la Academia USAC. da su aporte para el desarrollo de la clase media y con ello la reducción de la vulnerabilidad de los colectivos en Guatemala. LUN X USA C

PDF Vulnerabilidad en GUATEMALA. ¿Cómo enfrentarla?

EDUCAR EN UN MON VULNERABLE de FRANCESC TORRALBA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS