Argonàutiques PDF

Viamistica.es Argonàutiques Image

La història dels herois que van fer-se a la mar per primer cop a fi d’anar a cercar un velló d’or màgic al llunyà país de la Còlquida.Les Argonàutiques expliquen la història dels herois que van fer-se a la mar per primer cop a fi d’anar a cercar un velló d’or màgic al llunyà país de la Còlquida. Valeri Flac narra aquesta història plena d’elements de rondalla amb un estil dens i preciosista, amb moments d’ironia i de dramatisme. L’obra va exercir una influència notable sobre els poetes llatins posteriors, i durant molts segles va constituir el relat canònic del mite dels argonautes.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,19 MB
ISBN
9788498592832
AUTOR(A)
Gai Valeri Flac
FECHA
2017
NOMBRE DEL ARCHIVO
Argonàutiques.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Argonàutiques en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Argonàutiques en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Argonàutiques en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Amazon.es: Apol·Loni De Rodes: Libros

La història dels herois que van fer-se a la mar per primer cop a fi d'anar a cercar un velló d'or màgic al llunyà país de la Còlquida. Les

Argonàutiques, vol. I. Llibres i-iii (Tapa blanda ...

Argonàutiques. Vol. I. Llibres I-III, libro de . Editorial: Editorial alpha. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.

LIBROS RELACIONADOS