Les Primeres Vegades PDF

Viamistica.es Les Primeres Vegades Image

Les primeres vegades ens obre, des dels ulls d'un nen, l'horitzó més tendre i més cruel del nostre passat. A mesura que s'endinsa en el món estrany dels adults, el jove Ivan descobreix l'amor, el sexe, la mort... El desconcert, la il·lusió i les sorpreses de les primeres vegades donen vida a les pàgines i els personatges de Jordi Mollà.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,77 MB
ISBN
9788475966557
AUTOR(A)
Jordi Molla
FECHA
1999
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Primeres Vegades.pdf

El libro Les Primeres Vegades en formato PDF. El libro Les Primeres Vegades en formato MOBI. El libro Les Primeres Vegades en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Molla. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Les primeres vegades - Kit del Plaer

"Les primeres vegades" semblen senzilles, però sovint el resultat no és ben bé el que s'esperava. S'hi barregen sentiments, emocions, expectatives, fantasies, etc. i sovint sorgeixen dubtes i també dificultats. De vegades tenim vergonya, altres ens falta atreviment, o també podem mostrar-nos molt decidits per no haver de pensar gaire.

Descargar Les primeres vegades no son las únicas: una ...

Aviso. Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'emergència a causa del COVID-19, ens veiem obligats a tancar la botiga durant dues setmanes.

LIBROS RELACIONADOS