Big Jack El Sanguinari I Altres Contes PDF

Viamistica.es Big Jack El Sanguinari I Altres Contes Image

Humorista d’una ironia intel•ligent i subtil, contista d’imaginació desbordant, pintor, autor teatral, tertulià incansable, ànima de la revista satírica El Be Negre, Àngel Ferran és una mica l’home que es va perdre per dirho amb el títol de la novel•la de Francesc Trabal, un altre ironista imprescindible d’aquells anys. Nascut a Palafrugell el 1892 i mort a l’exili, a Tolosa de Llenguadoc, el 1971, Big Jack el sanguinari és el primer recull d’alguns dels millors i més divertits contes escrits per un dels millors humoristes catalans de l’època moderna

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,99 MB
ISBN
9788493676513
AUTOR(A)
Angel Ferran
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Big Jack El Sanguinari I Altres Contes.pdf

El libro Big Jack El Sanguinari I Altres Contes en formato PDF. El libro Big Jack El Sanguinari I Altres Contes en formato MOBI. El libro Big Jack El Sanguinari I Altres Contes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Angel Ferran. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Yukon - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El Meu Nom No Es Irina (Trencadis) PDF Download El Meu Nom No Es Irina (Trencadis) PDF Download just only for you, because El Meu Nom No Es Irina (Trencadis) PDF Download book is limited edition and best seller in the year. This El Meu Nom No Es Irina (Trencadis) PDF Download book is very recommended for you all who likes to reader as collector, or just read a book to fill in spare time.

La Bella Dorment (pel·lícula de 1959) - Viquipèdia, l ...

NACON Revolution Pro Cont... has been added to your Cart Add to Cart. ... Gamepad PS4/PC Playstation 4 eSports Fighting Customisable ... (non faccio nomi di altre società, quelle sono ottimi sistemi per rubare soldi alle persone).

LIBROS RELACIONADOS