In Manibus Tuis PDF

Viamistica.es In Manibus Tuis Image

Isabel de Vilamarí, princesa de Salern, manté en el seu palau de Nàpols una cort esplèndida on artistes i poetes es complauen en l’adulació. Cansada dels vells rimadors d’amor, desitja abastar un nou horitzó de coneixements que li permeti defugir la indiferència en la qual s’ha instal·lat el seu matrimoni. L’hivern de 1535 Isabel ofereix protecció a un filòsof perseguit pel virrei de l’emperador Carles V. A poc a poc, el filòsof descobrirà a la princesa la llum del saber dels antics i la introduirà en les inquietuds espirituals del moment, encarnades en Bernardino Ochino, predicador de la fe reformada al Regne de Nàpols i les dames que el segueixen. Però Isabel de Vilamarí aviat comprendrà que la força de les idees del filòsof i del frare s’estavellarà contra el poder de l’emperador i contra l’ambició del seu espòs.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,26 MB
ISBN
9788492544219
AUTOR(A)
Maria-isabel Segarra
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
In Manibus Tuis.pdf

Descubre el libro de In Manibus Tuis con viamistica.es. Lea el PDF de In Manibus Tuis en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga In Manibus Tuis y otros libros de Maria-isabel Segarra.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
fortuna in manibus tuis - Translation from German into ...

Übersetzung Latein-Deutsch für fortuna in manibus tuis im PONS Online-Wörterbuch nachschlagen! Gratis Vokabeltrainer, Verbtabellen, Aussprachefunktion.

(PDF) In Manibus Tuis Commendo Domine Spiritum Meum ...

« In Manibus Tuis » traduction. هل أنت عربي; قل لي هل أنت فرنسوي او مغربي; vere domin est in loco ist o

LIBROS RELACIONADOS