El Cristianisme A Empuries: Dels Origens A L Esglesia Actual PDF

Viamistica.es El Cristianisme A Empuries: Dels Origens A L Esglesia Actual Image

Catàleg de l'exposició organitzada amb motiu del 500 aniversari de l'inici de la construcció del temple actual de Sant Martí d'Empúries, que va tenir lloc en aquesta església entre novembre de 2007 i gener de 2008. La guia ofereix una visió a través de documentació gràfica i textos explicatius de la història del cristianisme a Empúries, des de la conversió dels primers cristians fins a l'actualitat, fent èmfasi en la construcció del temple de Sant Martí.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,20 MB
ISBN
9788439375975
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Cristianisme A Empuries: Dels Origens A L Esglesia Actual.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de El Cristianisme A Empuries: Dels Origens A L Esglesia Actual en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de El Cristianisme A Empuries: Dels Origens A L Esglesia Actual en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Cristianisme A Empuries: Dels Origens A L Esglesia Actual en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Història de l'Església Catòlica - Viquipèdia, l ...

Get this from a library! El cristianisme a Empúries : dels orígens a l'església actual : [Església de Sant Martí d'Empúries, novembre de 2007-gener de 2008].. [L'Escala. Ayuntamiento.;]

Història de l'Església Catòlica a Catalunya - Viquipèdia ...

L'auge del turisme a l'Escala es va produir a les dècades de 1960 i 1970, les quals van marcar de forma decisiva la imatge actual del municipi. L'Escala aliena a la corrent general dels municipis de la Costa Brava que van experimentar un gran creixement hoteler, va fonamentar la seva oferta turística en el lloguer de cases particulars.

LIBROS RELACIONADOS