La Vida Secreta Dels Arbres. El Descobriment D Un Mon Ocult: Que Pensen?, Que Transmeten? PDF

Viamistica.es La Vida Secreta Dels Arbres. El Descobriment D Un Mon Ocult: Que Pensen?, Que Transmeten? Image

El bosc, sinònim de quietud i de natura intacta, és un indret paradisíac per a molta gent. Peter Wohlleben, un enginyer forestal de renom, ens permet fer una ullada a la vida oculta dels arbres i ens descobreix fets extraordinaris: els arbres es comuniquen, cuiden amb amor els seus fills i es preocupen dels veïns vells i malalts. També tenen memòria, emocions, records i són sensibles, s'intercanvien missatges, senten dolor i, fins i tot, es cremen al sol i els surten arrugues. Alguns arbres, com els roures, es comuniquen mitjançant substàncies químiques odoríferes: quan un arbre rep un atac d'insectes, envia senyals aromàtics i els companys del voltant que els reben es carreguen ràpidament de substàncies amargues que els foragiten.Wohlleben aporta llum a l'espessor dels boscos i ens ofereix una mirada sorprenent a un univers ple de misteris. Ens narra històries fascinants sobre les habilitats inaudites dels arbres a partir dels descobriments científics més recents i de la seva pròpia experiència com a forestal.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,66 MB
ISBN
9788490348901
AUTOR(A)
Peter Wohlleben
FECHA
2020
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Vida Secreta Dels Arbres. El Descobriment D Un Mon Ocult: Que Pensen?, Que Transmeten?.pdf

Descubre el libro de La Vida Secreta Dels Arbres. El Descobriment D Un Mon Ocult: Que Pensen?, Que Transmeten? con viamistica.es. Lea el PDF de La Vida Secreta Dels Arbres. El Descobriment D Un Mon Ocult: Que Pensen?, Que Transmeten? en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Vida Secreta Dels Arbres. El Descobriment D Un Mon Ocult: Que Pensen?, Que Transmeten? y otros libros de Peter Wohlleben.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
la vida secreta de los arboles libro - Tu Quieres

La Librería Esplugues abrió sus puertas en 1973. Somos una librería generalista especializada en libro infantil en catalán, castellano e inglés y en libro de texto. Servimos todo tipo de libros de texto por encargo, durante todo el año.

Buscalibre España - Libros del Autor Peter Wohlleben

Materia: ESPIRITUALISMO Librerías Proteo y Prometeo. Desde 1969 entre Libros. La mayor librería especializada de Málaga. Textos UNED y Universitarios, Galaxia Gütemberg, Andalucía.

LIBROS RELACIONADOS