Justicia I Legalitat De La Secessio: Una Teoria De L Autodeterminacio Nacional Des De Catalunya PDF

Viamistica.es Justicia I Legalitat De La Secessio: Una Teoria De L Autodeterminacio Nacional Des De Catalunya Image

Treball guanyador exaequo del V Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet, explora i analitza la justícia i la legalitat de la secessió, endinsant-se, d'una part, en la moralitat del dret de secessió, i de l'altra en el dret internacional, el dret constitucional sobre l'autodeterminació, i la secessió.Trabajo ganador exaequo del V Premio Josep Maria Vilaseca i Marcet, que explora y analiza la justicia y la legalidad de la secesión, adentrándose, por una parte, en la moralidad del derecho de secesión, y por la otra en el derecho internacional, el derecho constitucional sobre la autodeterminación, y la secesión.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,91 MB
ISBN
9788439393450
AUTOR(A)
Pau Bossacoma I Busquets
FECHA
2015
NOMBRE DEL ARCHIVO
Justicia I Legalitat De La Secessio: Una Teoria De L Autodeterminacio Nacional Des De Catalunya.pdf

El libro Justicia I Legalitat De La Secessio: Una Teoria De L Autodeterminacio Nacional Des De Catalunya en formato PDF. El libro Justicia I Legalitat De La Secessio: Una Teoria De L Autodeterminacio Nacional Des De Catalunya en formato MOBI. El libro Justicia I Legalitat De La Secessio: Una Teoria De L Autodeterminacio Nacional Des De Catalunya en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pau Bossacoma I Busquets. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La Declaración Unilateral de Independencia del Parlamento ...

En aquest llibre s'explora la justícia i la legalitat de la secessió. Explorar la justícia significa submergir-se en la moralitat del dret de secessió. Des d'una anàlisi de filosofia política, es defensa un dret moral primari a la secessió basat en l'autodeterminació nacional.

Justícia i legalitat de l'autodeterminació nacional i la ...

La darrera aportació, al meu parer fins ara la més solvent pel que fa a l'extens bagatge d'informació invocat i a l'audàcia del plantejament, és el llibre de Pau Bossacoma i Busquets Justícia i legalitat de la secessió, publicat per l'Institut d'Estudis Autonòmics la tardor de

LIBROS RELACIONADOS