Francesc Macia PDF

Viamistica.es Francesc Macia Image

Francesc Macià parla, és a dir, el pensament i l’actuació del gran dirigent nacionalista a través d’ell mateix, de la seva paraula, és un volum que ha estat confeccionat a partir del projecte patriòtic de posar a l’abast de la gent d’ara –joves i nouvinguts al combat i la inquietud catalanistes– escrits que, per la seva mateixa naturalesa i contingut, evidencien la grandesa política i humana de qui amb tant de relleu ciutadà va polaritzar la vida nacional catalana en el seu vessant reivindicatiu –republicà i progressista en el millor sentit de la paraula– en la primera part del segle passat. Els anys inicials de la creació d’Estat Català, com a moviment revolucionari independentista, la preparació del que havia d’ésser l’alçament separatista organitzat clandestinament a França, el viatge de gran ressonància per terres d’Amèrica, la proclamació de la República Catalana i l’abnegada gestió de l’autonomia –inevitablement i malgrat tot acceptada–, Francesc Macià ens ho va definint, feina fent, ell mateix. Com a primera part central, escrits, proclames i intervius, tot seguit lletres personals de valor combatiu i emocional entranyables. Temps, certament, agraït de lectura i amb segur aprofitament per a la formació nacional.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,45 MB
ISBN
9788493459062
AUTOR(A)
Victor Castells
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Francesc Macia.pdf

El libro Francesc Macia en formato PDF. El libro Francesc Macia en formato MOBI. El libro Francesc Macia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Victor Castells. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Francesc Macià - Metapedia

Des de l'Institut Francesc Macià us volem animar en aquest dies de confinament, i recordar-vos que els profes estem al vostre costat. Us proposem una sèrie de continguts i recursos per passar aquests dies de la millor manera possible, amb optimisme i confiança: des de… Llegeix més»

Francesc macia, barcelona, en Barcelona — idealista

Francesc Macià i Llussà Presidente de la Generalitat de Cataluña Nació el 21 de octubre de 1859 en Vilanova i la Geltrú, Barcelona. Cursó estudios en la Academia de Ingenieros Militares de Guadalajara (1874).

LIBROS RELACIONADOS