Pinta I Enganxa 3+ PDF

Viamistica.es Pinta I Enganxa 3+ Image

Col·lecció de llibres d’activitats adaptats a la maduresa de cada etapa. Cada llibre presenta senzilles escenes per pintar i completar amb adhesius. Els contorns dels dibuixos són amb línies de colors, de manera que el nen sap quin llapis ha de fer servir. Els adhesius són fàcilment removibles.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,26 MB
ISBN
9789403206356
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
Pinta I Enganxa 3+.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Pinta I Enganxa 3+ en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Pinta I Enganxa 3+ en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Pinta I Enganxa 3+ en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
PDF Pinta, Punxa, Retalla I Enganxa

Sinopsis de: "Pinta i enganxa amb la Pepa (La Porqueta Pepa. Activitats)" En aquesta col·lecció de llibres d'activitats protagonitzada per Pepa la Porqueta es proposen una sèrie de divertides activitats enfocades als més petits de la casa.

Super Pinta I Enganxa 3-6 Anys. Infantil, Comic Y Diversos ...

Col·lecció de llibres d activitats adaptats a la maduresa de cada etapa. Cada llibre presenta senzilles escenes per pintar i completar amb adhesius. Els contorns dels dibuixos són amb línies de colors, de manera que el nen sap quin llapis ha de fer servir. Els adhesius són fàcilment removibles.

LIBROS RELACIONADOS