Desmesura D Amor PDF

Viamistica.es Desmesura D Amor Image

Els poemes de Josep Borrell impacten, són bells i punyents, són profunds. I quan diuen desesperança t’aboquen al fons d’un mateix. Són lúcids i la veritatmassa sovint és dolorosa. Qualsevol d’aquests poemes, així que ens penetra enla consciència, ens desbarata de cop el discurs que elegantment hem desenvolupat, tant a les xerrades de cafè com a les cadires d’ateneus.Però l’amor de què parla el poeta també és desig. Desig del cos, també és sexe, també són els dits i els llavis i els ulls que omplen tot el poemari. I tanca el llibre com si ens invités a fer un retorn irònic a la més nua realitat. (Elvira Siurana)

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,51 MB
ISBN
9788413031620
AUTOR(A)
Josep Borrell Figuera
FECHA
2020
NOMBRE DEL ARCHIVO
Desmesura D Amor.pdf

Descubre el libro de Desmesura D Amor con viamistica.es. Lea el PDF de Desmesura D Amor en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Desmesura D Amor y otros libros de Josep Borrell Figuera.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Los 14 tipos de amor: la clasificación que propone un ...

Aries en el amor según el horóscopo + Conoce bien la personalidad de Aries Lo primero, y más importante si te gusta un Aries o estás manteniendo una relación amorosa con alguien de este signo, es conocer su verdadera personalidad. A diferencia de otros signos del zodiaco, no tiende a ocultarse en un caparazón, por lo que es tal y como le ves.Esta naturalidad te ayudará en vuestra ...

DESMESURA D'AMOR : Agapea Libros Urgentes

Desmesura d'amor. Disponibilidad: En existencia. 13,00 € Els poemes de Josep Borrell impacten, són bells i punyents, són profunds. I quan diuen desesperança t'aboquen al fons d'un mateix. Són lúcids i la veritat massa sovint és dolorosa.

LIBROS RELACIONADOS