Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir PDF

Viamistica.es Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir Image

Després del gran èxit dels Contes per abans d’anar a dormir, aquest llibre presenta noves històries que captivaran els més petits, alhora que proporciona als pares unes eines per educar els fills de manera fàcil i divertida. Cadascun dels contes, creats expressament per a aquesta obra, conté un afegit educatiu que transmet al nen valors i hàbits saludables, que incorporarà de manera natural al seu dia a dia. I per ajudar els pares en la seva tasca, totes les històries van acompanyades d’una pauta pedagògica que tracta els aspectes més importants i interessants relacionats amb cadascun dels problemes abordats i les indicacions de com cal tractar-los. Nous contes per abans d’anar a dormir inclou, entre d’altres temes, l’aprenentatge lent a l’escola, les fòbies habituals entre els nens i les nenes, les dificultats de relació amb els companys, la nova parella del pare o la mare, la problemàtica dels germans bessons, l’addicció a la tele o als videojocs o el mal comportament dels nens en diversos àmbits i llocs.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,26 MB
ISBN
9788497081580
AUTOR(A)
Eduard Estivill, Montserrat Domenech
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir.pdf

Descubre el libro de Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir con viamistica.es. Lea el PDF de Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir y otros libros de Eduard Estivill, Montserrat Domenech.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
contes per abans d'anar a dormir - dr. eduard e - Comprar ...

RESUMEN Contes per créixer. Històries màgiques per educar amb valors Després de l'èxit de Contes per abans d'anar a dormir i Nous contes per abans d'anar a dormir, aquest llibre es dirigeix als nens que estan adquirint o ja han adquirit l'hàbit de la lectura.

NOUS CONTES PER ABANS D´ANAR A DORMIR. Histories per ...

Compra el libro Cançons i contes per abans d'anar a dormir. junto con cualquiera de los libros en oferta de la selección que te proponemos y ahórrate los gastos de envío. Envío urgente gratis . Danos tu opinión de este libro. Escribe tu alias: o conéctate con.

LIBROS RELACIONADOS