Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir PDF

Viamistica.es Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir Image

Després del gran èxit dels Contes per abans d’anar a dormir, aquest llibre presenta noves històries que captivaran els més petits, alhora que proporciona als pares unes eines per educar els fills de manera fàcil i divertida. Cadascun dels contes, creats expressament per a aquesta obra, conté un afegit educatiu que transmet al nen valors i hàbits saludables, que incorporarà de manera natural al seu dia a dia. I per ajudar els pares en la seva tasca, totes les històries van acompanyades d’una pauta pedagògica que tracta els aspectes més importants i interessants relacionats amb cadascun dels problemes abordats i les indicacions de com cal tractar-los. Nous contes per abans d’anar a dormir inclou, entre d’altres temes, l’aprenentatge lent a l’escola, les fòbies habituals entre els nens i les nenes, les dificultats de relació amb els companys, la nova parella del pare o la mare, la problemàtica dels germans bessons, l’addicció a la tele o als videojocs o el mal comportament dels nens en diversos àmbits i llocs.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,19 MB
ISBN
9788497081580
AUTOR(A)
Eduard Estivill, Montserrat Domenech
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir.pdf

El libro Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir en formato PDF. El libro Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir en formato MOBI. El libro Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Eduard Estivill, Montserrat Domenech. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
PDF Cançons I Contes Per Abans D'Anar A Dormir ePub ...

El conte per a infants (i no tan infants) per a entendre el coronavirus 2019. Només Babys. Un altre canal de YouTube que neix de la iniciativa d'una mare, l'Aina, amb moltes ganes d'explicar contes. Hi podem trobar les narracions dels més clàssics, com 'La Ventafocs', 'La Rínxols d'Or' i 'Els tres porquets'.

Cançoner per anar a dormir!! - Les TIC infantil

CONTES PER A NENS BONS ABANS D'ANAR A DORMIR (I) Un relat de: Gabriel Boloix Torres La meva insuportable i estimada filla em va demanar que li expliqués un conte abans d'anar a dormir. I precisament jo no estava per contes aquella vigíla abans de la gran reunió internacional a Nova York.

LIBROS RELACIONADOS