Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir PDF

Viamistica.es Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir Image

Després del gran èxit dels Contes per abans d’anar a dormir, aquest llibre presenta noves històries que captivaran els més petits, alhora que proporciona als pares unes eines per educar els fills de manera fàcil i divertida. Cadascun dels contes, creats expressament per a aquesta obra, conté un afegit educatiu que transmet al nen valors i hàbits saludables, que incorporarà de manera natural al seu dia a dia. I per ajudar els pares en la seva tasca, totes les històries van acompanyades d’una pauta pedagògica que tracta els aspectes més importants i interessants relacionats amb cadascun dels problemes abordats i les indicacions de com cal tractar-los. Nous contes per abans d’anar a dormir inclou, entre d’altres temes, l’aprenentatge lent a l’escola, les fòbies habituals entre els nens i les nenes, les dificultats de relació amb els companys, la nova parella del pare o la mare, la problemàtica dels germans bessons, l’addicció a la tele o als videojocs o el mal comportament dels nens en diversos àmbits i llocs.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,51 MB
ISBN
9788497081580
AUTOR(A)
Eduard Estivill, Montserrat Domenech
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Nous Contes Per Abans D Anar A Dormir en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Contes per abans d'anar a dormir - Eduard Estivill -5% en ...

RESUMEN Contes per créixer. Històries màgiques per educar amb valors Després de l'èxit de Contes per abans d'anar a dormir i Nous contes per abans d'anar a dormir, aquest llibre es dirigeix als nens que estan adquirint o ja han adquirit l'hàbit de la lectura.

Contes per créixer. Històries màgiques per educar amb ...

Recull de contes d'humor, de llargada i dificultat diversa, per ser llegits abans d'adormir-se. A través d'aquestes històries sabràs, per exemple, quines aventures viu un pirata que només atraca vaixells carregats de pernil, què passa si un ogre refredat

LIBROS RELACIONADOS