El Mar Dels Monstres: Percy Jackson I Els Deus De L Olimp Ii PDF

Viamistica.es El Mar Dels Monstres: Percy Jackson I Els Deus De L Olimp Ii Image

Des que sap que és fill d’un déu i una mortal, Percy Jackson confia a tenir un destí ple d’aventures. I les seves expectatives es compliran amb escreix perquè, malgrat que el nou curs al Col·legi Meriwether transcorre amb una normalitat inusual, un dia, tot jugant a matar a classe de gimnàstica, comença una batalla campal contra un exèrcit de gegants ferotges. A partir d’aleshores, els esdeveniments es precipiten: un enemic misteriós vol destruir el perímetre màgic que protegeix el Campament Mestís i, per tant, l’única protecció que garanteix la seguretat dels semidéus. Per tal d’evitar aquest mal irreparable, en Percy i els seus amics inicien una travessia pel temible mar dels Monstres a la recerca de l’única cosa que pot salvar el campament: el Velló d’Or.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,57 MB
ISBN
9788416310043
AUTOR(A)
Rick Riordan
FECHA
2015
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Mar Dels Monstres: Percy Jackson I Els Deus De L Olimp Ii.pdf

El libro El Mar Dels Monstres: Percy Jackson I Els Deus De L Olimp Ii en formato PDF. El libro El Mar Dels Monstres: Percy Jackson I Els Deus De L Olimp Ii en formato MOBI. El libro El Mar Dels Monstres: Percy Jackson I Els Deus De L Olimp Ii en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rick Riordan. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
percy jackson i el lladre del llampec - Comprapedia

Percy Jackson i els Déus de l'Olimp II. El mar dels monstres tiene 7 reacciones, y 6 calificaciones y reseñas. CRISTIAN dijo: GENIAL¡¡¡¡¡¡

El mar dels monstres | 9788416310043 | Riordan, Rick ...

Compra el llibre PERCY JACKSON: EL MAR DELS MONSTRES (VOL II). RIORDAN, RICK (ISBN: 9788416310043) disponible a la botiga online Llibreria Claret.

LIBROS RELACIONADOS