Mirem El Camp PDF

Viamistica.es Mirem El Camp Image

Una col·lecció que s'ha convertit en un clàssic per a totes les generacions.Llibres de cartró d'imatges, sense text, creats perquè els petits s'engresquin reconeixent objectes i situacions. El plantejament de les imatges ha estat pensat per fomentar l'esperit d'observació i els coneixements dels infants. Així, a través de les imatges, els nens i nenes podran:- observar escenes de la vida de cada dia i reconèixer objectes que els són familiars- expressar el que veuen, pensen, desitgen o els suggereixen els dibuixos- exercitar l'esperit d'observació i comparar les imatges amb el seu entorn real- inventar històries, dibuixar ells mateixos...

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,66 MB
ISBN
9788424613013
AUTOR(A)
Teresa Ribas, Pilar Casademunt
FECHA
1992
NOMBRE DEL ARCHIVO
Mirem El Camp.pdf

El libro Mirem El Camp en formato PDF. El libro Mirem El Camp en formato MOBI. El libro Mirem El Camp en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Teresa Ribas, Pilar Casademunt. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Entre viajes | Mirar el campo

Noticias de El Camp de Morvedre - Levante-EMV. Creo que hay unanimidad en reconocer las enormes dificultades en abordar una tragedia como la que nos está tocando vivir estas semanas.

EL PAÍS: el periódico global

Modric pone su punto de mira en el Camp Nou. El croata cerró la victoria del Real Madrid en Brujas y ya piensa en LaLiga Santander "Ahora tenemos una semana muy importante con Valencia, Barça y Athletic", recordó el centrocampista Modric marcó el tercer tanto del Real Madrid ante el Brujas | MEDIAPRO.

LIBROS RELACIONADOS