(Pe) Els Contes De La Kela: Els Tres Porquets PDF

Viamistica.es (Pe) Els Contes De La Kela: Els Tres Porquets Image

Col•lecció per als petits de la casa, amb contes que explica l’adult mentre l’infant els segueix a partir de dibuixos senzills i atractius pensats especialment per a ell. (Público: General)

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,92 MB
ISBN
9788466124966
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
(Pe) Els Contes De La Kela: Els Tres Porquets.pdf

Descubre el libro de (Pe) Els Contes De La Kela: Els Tres Porquets con viamistica.es. Lea el PDF de (Pe) Els Contes De La Kela: Els Tres Porquets en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga (Pe) Els Contes De La Kela: Els Tres Porquets y otros libros de Vv.aa..

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Els tres porquets / En Pere sense Por Petits i eixerits ...

ÍNDEX DEL MANUAL Presentació del material Reflexions generals per a la pràctica educativa L'oferta educativa: Kela Sessions a l'aula Observacions a l'aulaProgramació de les unitats ELEMENTS DE LA CAIXAManual "Aprendre a l'escola bressol" CD Recursos Quadern Juguem Mascota Kela de peluix Conte Els amics de la Kela Conte Els tres porquets ...

Els tres porquets, titelles de dit de Londji

Llibre amb dos contes diferents. Si el poses del dret, llegiràs el conte dels tres porquets. I, si el poses del revés, una altra versió de la història: quan el llop intenta fer caure la casa del primer porquet amb una màquina que fa vent, queda colgat de palla i no veu res; llavors, el porquet ho aprofita per sortir amb una mà de morter i deixar-lo estabornit.

LIBROS RELACIONADOS