Parlem De L Adolescencia PDF

Viamistica.es Parlem De L Adolescencia Image

L’adolescència és una etapa de la vida que no sempre és fàcil de definir i encara menys, d’entendre. Quan comença? Quan acaba? És necessàriament una etapa de crisi i ruptura? Es continua sent adolescent ja en l’etapa adulta? Tota una sèrie de preguntes sobrevolen aquesta fase vital caracteritzada pel gran canvi que suposa el xoc contra un món complicat d’assumir, el món dels adults. En aquest llibre, Josep Cornellà, reconegut professional en l’àmbit de la medicina de l’adolescència, ens aproxima al món, l’actitud i les inquietuds dels prejoves respecte a la vida. Així mateix, l’autor aborda temes d’actualitat sempre candent, com l’educació, el paper dels pares, les drogues, l’alimentació o els nouvinguts a la llar –televisor, videojocs...–, des d’un punt de vista tant mèdic com filosòfic que ens pot ajudar a comprendre una mica millor aquesta edat crítica. Però, també, el que pretén aquest treball és estimular el diàleg entre pares i fills adolescents, a fi de trobar en la paraula l’eina d’enriquiment i intercomprensió mútua.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,98 MB
ISBN
9788496766471
AUTOR(A)
Josep Cornella
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Parlem De L Adolescencia.pdf

Descubre el libro de Parlem De L Adolescencia con viamistica.es. Lea el PDF de Parlem De L Adolescencia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Parlem De L Adolescencia y otros libros de Josep Cornella.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
10 Características de la Adolescencia - Caracteristicas.co

Adolescencia Mediana (14 a los 17 años) Las niñas o La aparición del botón mamario (agrandamiento en el tejido glandular). o Adquiere la forma definitiva, generalmente cónica. o Aparición del vello axilar. Juan Saldaña - Educ.173 - Universidad Metropolitana Los niños o Producción de espermatozoides o El vello en los brazos y en las piernas

11 Problemas de la Adolescencia Comunes y Cómo ... - Lifeder

Historia. La dirección general se crea en enero de 2020 a raíz de la división en dos de la antigua Dirección General de Servicios para las Familias y la Infancia. [1] Por ende, asume las funciones de ésta relativas a la infancia y la adolescencia y, para ello, asume su Subdirección General de Infancia, que se renombra como Subdirección General de Políticas de Infancia y Adolescencia.

LIBROS RELACIONADOS