El Gran Retorn Al Regne De La Fantasia PDF

Viamistica.es El Gran Retorn Al Regne De La Fantasia Image

Després de l'extraordinàri èxit de 'El gran llibre del Regne de la Fantasia', arriba EL GRAN RETORN AL REGNE DE LA FANTASIA! La boira envoltava Ratalona i mil violins de plata sonaven en la nit…Algú havia obert una bretxa entre el món de la realitat i el del Regne de la Fantasia. M’esperava una nova empresa!Vola amb Geronimo Stilton a les ales del Drac Refulgent a la trobada de l’Anell Alat que la reina Floridiana li havia confiat i que una nit va desaparèixer misteriosament…Serà una superaventura!Al desembre de 2016 s'estrena nou musical de Geronimo Stilton, Gran Retorn a Fantasia. Dirigit per Lluís Danés i produit per Focus i Grup 62. 

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,35 MB
ISBN
9788491370161
AUTOR(A)
Geronimo Stilton
FECHA
2019
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Gran Retorn Al Regne De La Fantasia.pdf

El libro El Gran Retorn Al Regne De La Fantasia en formato PDF. El libro El Gran Retorn Al Regne De La Fantasia en formato MOBI. El libro El Gran Retorn Al Regne De La Fantasia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Geronimo Stilton. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
El Gran Retorn Al Regne De La Fantasia de Stilton ...

Retorn al regne de la fantasia, de Geronimo Stilton. Aquest és un llibre especial... tot perfumat de xocolata! ... El gran retorn al Regne de la Fantasia. Infantil. Comprar. L'Illa dels Dracs del Regne de la Fantasia. Dotzè viatge. Infantil. Comprar. Reconquesta del Regne de la Fantasia.

Geronimo Stilton - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El Gran Retorn al Regne de la Fantasia ... Algú havia obert una bretxa entreel món de la realitat i el del Regne de la Fantasia. M?esperava una nova empresa! Vola amb GeronimoStilton a les ales del Drac Refulgent a la trobada del?Anell Alat que la reina Floridiana li havia confiat i que una nit va desaparèixer misteriosament?

LIBROS RELACIONADOS