Les Fadetes Enginyoses PDF

Viamistica.es Les Fadetes Enginyoses Image

"La Roseta, la Blaueta i la Mandarina són tres fadetes a les què els encanta pintar lesflors blanques del prat amb les seves varetes. L’únic problema és que en arribar lanit, la Lluna desfà la seva feina… Què faran aquestes enginyoses fades per solucionarel problema?AUTORJUDIT PEREZAra ja fa uns quants anys va ferun curs de contacontes i vapensar que si el feia... no seriaper quedar-se a casa! Així quedes d’aleshores treballa ambels contes des de diferentsvessants: els transforma, elsexplica i també n’escriu. Comfa amb Les fadetes enginyoses,utilitza els contes pertransmetre valors i recuperarel valor de la paraula.GEMMA FONTÉs una artista autodidacta. Vacomençar a treballar al sectoreditorial publicant diversosllibres infantils. Els seusdissenys i dibuixos han tingutrecorregut internacional alsmercats xinès i nord-americà.Darrerament s’ha retrobatamb la il·lustració de literaturainfantil, participant enprojectes com Les fadetesenginyoses."

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,26 MB
ISBN
9788491451631
AUTOR(A)
Judit Perez, Gemma Font
FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Fadetes Enginyoses.pdf

Descubre el libro de Les Fadetes Enginyoses con viamistica.es. Lea el PDF de Les Fadetes Enginyoses en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Fadetes Enginyoses y otros libros de Judit Perez, Gemma Font.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Les fadetes enginyoses - Distribuciones Cimadevilla

La Roseta, la Blaueta i la Mandarina són tres fadetes a les què els encanta pintar les flors blanques del prat amb les seves varetes.L'únic problema és que en arribar la nit, la Lluna desfà la seva feina… Què faran aquestes enginyoses fades per solucionar el problema?

Fada - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Compralo en Mercado Libre a $ 2.299,00 - Comprá en 12 cuotas. Encontrá más productos de Libros, Revistas y Comics, Otros.

LIBROS RELACIONADOS