Les Fadetes Enginyoses PDF

Viamistica.es Les Fadetes Enginyoses Image

"La Roseta, la Blaueta i la Mandarina són tres fadetes a les què els encanta pintar lesflors blanques del prat amb les seves varetes. L’únic problema és que en arribar lanit, la Lluna desfà la seva feina… Què faran aquestes enginyoses fades per solucionarel problema?AUTORJUDIT PEREZAra ja fa uns quants anys va ferun curs de contacontes i vapensar que si el feia... no seriaper quedar-se a casa! Així quedes d’aleshores treballa ambels contes des de diferentsvessants: els transforma, elsexplica i també n’escriu. Comfa amb Les fadetes enginyoses,utilitza els contes pertransmetre valors i recuperarel valor de la paraula.GEMMA FONTÉs una artista autodidacta. Vacomençar a treballar al sectoreditorial publicant diversosllibres infantils. Els seusdissenys i dibuixos han tingutrecorregut internacional alsmercats xinès i nord-americà.Darrerament s’ha retrobatamb la il·lustració de literaturainfantil, participant enprojectes com Les fadetesenginyoses."

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,82 MB
ISBN
9788491451631
AUTOR(A)
Judit Perez, Gemma Font
FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Fadetes Enginyoses.pdf

El libro Les Fadetes Enginyoses en formato PDF. El libro Les Fadetes Enginyoses en formato MOBI. El libro Les Fadetes Enginyoses en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Judit Perez, Gemma Font. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Fabrica Fadete en Mercado Libre Argentina

El Bosc de les Fades. 1.557 opiniones. N.º 43 de 623 Vida nocturna en Barcelona. Vida nocturna, Bares y discotecas. Lo sentimos, no hay rutas ni actividades disponibles para reservar online en las fechas seleccionadas. Elija otra fecha. Las mejores visitas guiadas y actividades en Barcelona y alrededores.

Fada - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Dónde encontrar "Les fadetes enginyoses" Disponible en 4 librerías . Buscar librerías a tu alrededor. Buscar librerías a tu alrededor. Sinopsis . Sinopsis de: "Les fadetes enginyoses" La Roseta, la Blaueta i la Mandarina son tres fadetes a les què els agrada pintar les flors blanques del prat amb les seves varetes màgiques.

LIBROS RELACIONADOS