Les Fadetes Enginyoses PDF

Viamistica.es Les Fadetes Enginyoses Image

"La Roseta, la Blaueta i la Mandarina són tres fadetes a les què els encanta pintar lesflors blanques del prat amb les seves varetes. L’únic problema és que en arribar lanit, la Lluna desfà la seva feina… Què faran aquestes enginyoses fades per solucionarel problema?AUTORJUDIT PEREZAra ja fa uns quants anys va ferun curs de contacontes i vapensar que si el feia... no seriaper quedar-se a casa! Així quedes d’aleshores treballa ambels contes des de diferentsvessants: els transforma, elsexplica i també n’escriu. Comfa amb Les fadetes enginyoses,utilitza els contes pertransmetre valors i recuperarel valor de la paraula.GEMMA FONTÉs una artista autodidacta. Vacomençar a treballar al sectoreditorial publicant diversosllibres infantils. Els seusdissenys i dibuixos han tingutrecorregut internacional alsmercats xinès i nord-americà.Darrerament s’ha retrobatamb la il·lustració de literaturainfantil, participant enprojectes com Les fadetesenginyoses."

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,62 MB
ISBN
9788491451631
AUTOR(A)
Judit Perez, Gemma Font
FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Fadetes Enginyoses.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Les Fadetes Enginyoses en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Les Fadetes Enginyoses en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Fadetes Enginyoses en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
L'herbari De Les Fades de Perez, Sébastien / Lacombe ...

Les fades no suen, en comptes d'això desprenen una pols per les ales de color groc o blanc, aquesta és la pols de fada. Es diu que si hom se la tira per damunt i pensa en coses boniques, li permetrà volar. Com Peter Pan, el personatge de l'escriptor anglès Sir James Mattew Barrie, que vola gràcies a la pols de Campaneta i al seu gran optimisme i imaginació.

FADETES ENGINYOSES, LES - Abacus Online

Aún no tienes productos en tu cesta

LIBROS RELACIONADOS