Cementiri Dels Anglesos PDF

Viamistica.es Cementiri Dels Anglesos Image

Fascinada per una vella fotografia d’un dels besoncles de la mare i per les històries confuses d’una tia seua, una turista canadenca arriba a la Dénia d’avui dia portada per la curiositat i l’admiració. Amb la lectura d’algunes de les làpides en la visita a l’anomenat Cementiri dels Anglesos, descobrirà la història autèntica de la seua família de tres generacions enrere. No sabrà, però, quins foren els motius reals perquè l’oncle Robert volgués deixar la seua Terranova nativa i abandonar la seua feina de pescador als Grans Bancs de Bacallà tot a canvi del negoci de la pansa. Tanmateix, s’adonarà que la memòria no és mai un joc innocent.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,18 MB
ISBN
9788475027906
AUTOR(A)
Isidre Martinez I Marzo
FECHA
2012
NOMBRE DEL ARCHIVO
Cementiri Dels Anglesos.pdf

El libro Cementiri Dels Anglesos en formato PDF. El libro Cementiri Dels Anglesos en formato MOBI. El libro Cementiri Dels Anglesos en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Isidre Martinez I Marzo. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cementeri dels Anglesos, el cementerio protestante de ...

Foto de Cementiri dels anglesos-Serpent en . Descarga el track GPS y sigue el itinerario del sendero desde un mapa. Graba tu propio recorrido desde la app, sube la ruta y compártela con la comunidad. Wikiloc - Rutas del Mundo. Foto de Camiño dos Faros, de A Coruña a Fisterra en 10 dies .

Cementiri dels anglesos | ISIDRE MARTINEZ I MARZO | Libro ...

Cementiri dels Anglesos

LIBROS RELACIONADOS