El Diari De L Anima PDF

Viamistica.es El Diari De L Anima Image

En El diari de l’ànima trobem les característiques d’un home de profunda fe i simplicitat evangèlica («mans i humil de cor») que, com a sant pare, va atraure les simpaties de catòlics, cristians d’altres confessions i homes de bona voluntat d’arreu del món.Les encícliques del papa Joan sobre tema social i sobre la pau a la terra van tenir un gran impacte. Però, sobretot, amb la convocatòria i inici del Concili Vaticà II va engegar l’aggiornamento o reforma de l’Església catòlica tal com en aquell moment convenia.Llegir el seu diari, document d’excepcional autenticitat, és endinsar-se en la seva ànima senzilla, bondadosa, serena, que el féu capaç de reflectir el rostre paternal de Déu i el llançà a iniciatives de gran audàcia. Les seves virtuts heroiques han estat reconegudes canònicament amb la seva beatificació.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,81 MB
ISBN
9788498467628
AUTOR(A)
Juan Xxiii
FECHA
2016
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Diari De L Anima.pdf

El libro El Diari De L Anima en formato PDF. El libro El Diari De L Anima en formato MOBI. El libro El Diari De L Anima en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Juan Xxiii. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Diari de Sabadell | Notícies de Sabadell i del Vallès

El autor de El diari de l'ànima, con isbn 978-84-9846-762-8, es Papa Juan Xxiii, el traductor de su idioma original de este libro es Just M. Llorens I Llonch, esta publicación tiene cuatrocientas ochenta y dos páginas.. Este texto está editado por Editorial Claret, S.l.u.. Fue fundada en los años veinte por Los Misioneros Claretianos y tiene su sede en Cataluña.

EL REBOST DE L'ÀNIMA, Calaf - Fotos, Número de Teléfono y ...

Interior estudia reforzar las vigilancias en las salidas con niños ¿Sabes a qué multa económica te expones si te saltas las normas de paseo con niños en Castellón?

LIBROS RELACIONADOS