Fent Cami PDF

Viamistica.es Fent Cami Image

A la mort del P. Miquel Estradé, Mn. Teodor Suau, capellà de Mallorca, va assumir el compromís d’escriure un article mensual a la revista “Serra d’Or”. Aquest llibre reuneix tots els articles que hi ha escrit fins ara en un volum, el millor mèrit del qual tal vegada sigui mostrar l’evolució del nostre temps més immediat, segons ho mostren els temes que criden l’atenció de l’autor. Per altra banda, són també una mostra de l’elaboració progressiva del pensament de Mn. Teodor Suau.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,18 MB
ISBN
9788484156574
AUTOR(A)
Teodor Suau
FECHA
2004
NOMBRE DEL ARCHIVO
Fent Cami.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Fent Cami en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Fent Cami en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Fent Cami en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Fent Camí - Home | Facebook

Durant aquests dies de confinament #joemquedoacasa us enviarem una breu guia per fer pregària des de casa. Una proposta pels joves ara que tenen molt temps per ser-hi, pot ser una molt bona oportunitat per trobar temps per al diàleg amb Ell, per cuidar aquesta relació que massa vegades descuidem.

Lletra de Fent camí, del grup Esquirols - Acords.net

Fent Camí ¿Què es FENT CAMÍ? Es una campaña de sensibilización ambiental que tiene un doble objetivo: Avanzar en el camino hacia un mundo más sotenible y más justo. Dar a conocer la vinculación de los Objetivos de Desarrollo Sostenible (ODS) de la Agenda 2030 con los aspectos ambientales.

LIBROS RELACIONADOS