Ferran Valls I Taberner, Una Biografia PDF

Viamistica.es Ferran Valls I Taberner, Una Biografia Image

Ferran Valls i Taberner va formar part d'aquella joventut formada a la Catalunya de la primera meitat de segle sota el mestratge d'Antoni Rubió i Lluch, Josep Torras i Bages i Enric Prat de la Riba. És una generació que va....

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,63 MB
ISBN
9788484372103
AUTOR(A)
Joseph M. Mas I Solench
FECHA
2002
NOMBRE DEL ARCHIVO
Ferran Valls I Taberner, Una Biografia.pdf

El libro Ferran Valls I Taberner, Una Biografia en formato PDF. El libro Ferran Valls I Taberner, Una Biografia en formato MOBI. El libro Ferran Valls I Taberner, Una Biografia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joseph M. Mas I Solench. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
PDF FERRAN VALLS I TABERNER - Portal de Publicacions

Autores/as Ferran Valls i Taberner y Ferran Soldevila i Zubiburu (43). Publicado por la editorial Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A. forma parte de la colección 'Selecta', con un precio de 148,08 Euros, trata sobre las materias Comunidad Autónoma de Cataluña y Historia de Europa.

Valls i Taberner, Ferran | Els diputats de la Mancomunitat ...

Ferran Valls i Taberner fou un jurista, historiador medievalista català i polític que va néixer el 31 de març de 1888 a Barcelona. Formà part d'una família formada per juristes, catedràtics, empresaris, polítics, banquers i eclesiàstics.

LIBROS RELACIONADOS